Så er vi flyttet!

Nye lokaler!

Så er Ravnsgaard Regnskab flyttet i egne lokaler, og jeg ser frem til, at tage imod jer i NuPark 51, 7500 Holstebro. Der har været travlt den sidste periode, med nye kunder, samt flytte i de nye lokaler.
Der vil løbende på siden, blive lagt opdateringer op med nye tiltag, både inden for økonomi, regnskab, og skat – men også fra dagligdagen her hos Ravnsgaard Regnskab, hvor der vil komme nye spændende tiltag.
Skulle du være interesseret i, at få et uforpligtende møde, med tilbud på dit bogholderi, årsregnskab, eller generel digitalisering af din/jeres økonomifunktion, så skriv gerne på:
 
kontakt@ravnsgaardregnskab.dk
 
Eller giv mig et kald på 2624 2332
 
Med venlig hilsen
Karsten Ravnsgaard
Ravnsgaard Regnskab
www.ravnsgaardregnskab.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at benytte Ravnsgaardregnskab.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om brug og administration af cookies.