Ravnsgaard Regnskab er blevet Roger.ai Partner

Som et led i, at tilbyde et så godt som fuldautomatiseret bogholderi, har er Ravnsgaard Regnskab blevet Roger partner. Med Roger.ai er det muligt, at digitalt aflæst fakturaer, holde styr på kvitteringer, godkendelsesflow samt automatisk betaling af fakturaen – alt via en app, eller indsendelse af fakturaer via mail. Det betyder, at du kan få meget mere tid, til det du er bedst til.

Priserne afhænger af, hvad DU føler, at DU har brug for.

Kontakt mig gerne på:

Mail: contact@ravnsgaard.biz

Tlf.: 2624 2332

Så kan vi finde ud af en pris, der passer til dig, og dit behov. Velkommen til, og tak til Roger.ai

 

Ved at benytte Ravnsgaardregnskab.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om brug og administration af cookies.