Velkommen til Ravnsgaard Regnskab

Ravnsgaard Regnskab er her for dig, som er nyopstartet eller fuldt etableret.

Kan være du mangler sparring og rådgivning til, hvordan du bedst muligt kommer igang, eller kommer videre. Ravnsgaard Regnskab kan hjælpe dig med:

  • Bogholderi

  • Regnskab

  • Selskabsstiftelse

  • Opstartsrådgivning og budgettering

  • Ejendomsadministration

  • Digitalisering af bogholderi

  • Virksomhedsrådgivning

  • og meget mere..

Jeg tilbyder dig altså ydelser, inden for både opstart, men også når du er igang. Ravnsgaard Regnskab består af Karsten Ravnsgaard. Jeg er uddannet Revisor HD(R), og har flere års erfaring med digitalisering af bogholderi, revision, regnskabsopstilling, selskabsstiftelse og meget mere. Jeg er uddannet ved PwC, og har efterfølgende haft erfaring med både komplet regnskab og økonomistyring af en større virksomhed, men også lønadministration.

 

Ring, sms eller skriv gerne, og lad os finde en løsning for dig og din virksomhed.

Mail: kontakt@ravnsgaardregnskab.dk

Tlf.: 2624 2332

 

Jeg ser frem til at høre fra dig/jer.

Ved at benytte Ravnsgaardregnskab.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om brug og administration af cookies.